Dintisorul cel viteaz

A fost odată ca niciodată un Dinţişor mic, mic de tot, sfios şi foarte plângăcios.

Dinţişorului îi plăceau foarte mult dulciurile, care îi dădeau energie şi un mare chef de joacă, însă, nu ştia că dacă nu are grijă de el, se putea transforma într-un dinţişor bolnăvior.

Mai era un lucru pe care nu-l ştia… acela că era FERMECAT!

Fiind mult prea mic, nu ştia că de fiecare dată când era spălat cu periuţa şi pasta se transforma într-un voinic alb şi strălucitor, în stare să înfrunte orice primejdie. Îşi dorea tare mult să se bucure şi de dulciuri şi să fie puternic şi sănătos.

Într-o zi, Dinţişorul fermecat a hotărât să plece în lumea largă să se lupte cu Baldu. Baldu trăia în peştera dulciurilor şi se bucura foarte tare cand copiii mâncau prea multe prăjiturele şi îşi stricau dinţii.

Aşadar, Dinţişorul fermecat, înarmat cu o periuţă frumos colorată în loc de sabie, cu sticla de siropel Europlant din fructe, plin de vitamine, la brâu, a ajuns la gura peşterii, unde l-a strigat cu putere pe Baldu. Balaurul a ieşit aruncând valuri de ciocolată fierbinte pe nări şi arătându-şi dinţii tari ca dropsurile. Dar asta nu l-a speriat pe Dinţişorul cel Viteaz! A luat o gură de siropel pentru a prinde putere şi când a aruncat peria în balaur, aceasta i s-a înfipt în piept, doborându-l pe loc!

Dinţisorul fermecat a mai luat o gură de sirop şi a plecat victorios spre casă. Ştia că dacă e cuminte şi se spală la timp pe dinţi va fi mereu frumos şi sănătos!

Nu uita:
Vizoo ţi-aduce siropel, dar şi dinţişori model!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: